Workshop Talentherkenning in sport bij jouw organisatie!

Wil je meer weten over talent? Of wil je weten of een van de opleidingen iets voor je is? Volg dan de Workshop Talentherkenning in sport. Docenten met kennis van wetenschap en praktijk nemen jou in een 3 uur durende workshop mee in de belangrijkste inzichten die beschikbaar zijn over talentherkenning in sport. 

We behandelen onder andere de verschillende ontwikkelfasen en de bijbehorende kenmerken van talentvolle sporters, factoren die het herkennen van talent sterk beïnvloeden (zoals geboortemaand en groei en rijping) en laten verschillende best practices zien. Er is tijdens de workshop veel ruimte voor interactie. We verwachten niet alleen een inspannende bijeenkomst voor de workshopleiders, maar ook voor jou. Kortom, de workshop inspireert en brengt door interactie met de workshopleider en medecursisten veel nieuwe kennis en inzichten over talentherkenning in de sport.

Het is mogelijk de workshop op locatie te organiseren bij jouw club, vereniging of organisatie. Graag verzorgen wij een workshop voor scouts, trainers/coaches, beleidsmakers en/of overige geïnteresseerden.

Uiteraard kan de workshop worden aangepast aan de vraag en een specifieke sport.

Neem hiervoor contact op met Thom van Berkel, via info @ talentherkenninginsport.nl of +31 (0)6 431 60 402 .
Er is op dit moment geen workshop gepland. 
Wil je als organisatie, club of vereniging een workshop aanvragen? In dat geval worden programma, datum, duur en prijs van de workshop in overleg met elkaar vastgesteld. Neem hiervoor contact op met Nick Veenbrink, via info @ talentherkenninginsport.nl of 06-28316328. 
Prijs
Prijs op aanvraag

Minimum aantal deelnemers
8

Maximaal aantal deelnemers
20
Deel het met anderen!
CRKBO

Overige opleidingen

Contact

Talentherkenning in sport is een initiatief van NMC Bright en HAN - University Applied Sciences. Voor vragen of opmerkingen, mail ons via

info@talentherkenninginsport.nl

Locatie

De opleidingen vinden plaats op Centrum voor Topsport & Onderwijs Papendal, Papendallaan 51, 6816 VD Arnhem. 

© NMC Bright 2020. Alle rechten voorbehouden.